НОВОСТИ

2 июня 2017

Подарунки на 8 березня

11:3015.01.2015г.

На початку кожної весни вже більше сотні років святкується Міжнародний день жіноцтва. Дати змінювались, святкування припадали на різні часи, і на 28 лютого, і на 19 березня. Проте чітко прослідковується певна символічність. Святкується цей день саме у той період, коли, скута холодами земля, прокидається, на ній з’являються перші пахучі весняні квіти. Дівчата та жінки в цей час теж скидають з себе шари теплої одежі, повертаючи граціозність своїх рухів, і квітнуть під захопленими поглядами чоловіків.

Восьмого березня жодна дівчинка, дівчина, жінка чи бабуся не залишається без уваги. Ви самі можете порадувати безліч представниць прекрасної статі, подарувавши їм щиру посмішку та комплімент. Проте, що стосується найближчих, рідних вам жінок, то цей день – чудова нагода для вас втілити у життя одну з їхніх маленьких мрій. Так, мова йде про подарунки на 8 березня. І коли кажуть, що головне не подарунок, а увага, це правда. Але вибір подарку і є проявом уваги й теплого ставлення до тієї, кому він обирається.

Обрати подарунок на 8 березня дівчині не важко, якщо протягом року ви були уважні і відмічали для себе її не втіленні бажання. Але трапляється й так, що всі слушні ідеї випадають з голови саме в той час, коли треба обирати, чим потішити кохану. Гарним варіантом у такому випадку може стати сертифікат на враження. Його перевага в тому, що це може бути, що завгодно. Якщо ви чітко знаєте, що дівчина зрадіє можливості повправлятися у їзді верхи, то купуйте сертифікат, який дасть їй виключно таку можливість. Але, якщо ви не впевнені щодо її вподобань, то можна обрати подарунковий пакет, що дає можливість отримати за сертифікатом одну з безлічі послуг.

Проте, значно краще поцілити у 10-ку і подарувати те, про що дівчині так давно мріялось. Чудовий блокнотик, який їй дуже хотілося, але який коштував більше своєї реальної вартості , подарований на свято, скаже набагато більше, ніж формальний букет квітів.

Також чудовим подарунком може стати те, що засвідчить індивідуальний підхід. Зовсім не обов’язково робити щось своїми руками, якщо вас жахає така перспектива. Але знайти для близької людини щось унікальне, цілком можливо. Квиток на єдиний концерт грузинського балету у вашому місті, букет з чудових квіточок, що, насправді, є печивом – запаліть ту специфічну іскорку щастя в очах близької жінки, що з’являється лише у випадках щирого здивування.

Новости Статьи Интервью Фото Видео Редакция Реклама