НОВОСТИ

2 июня 2017

Yggdrasil та ReelPlay готуються до вечірки у Money Mariachi Infinity Reels™

Yggdrasil та ReelPlay починають рік з веселої фієсти у Money Mariachi Infinity Reels™.

У цьому ігровому автоматі онлайн з високою волатильністю прикордонне місто готується до культового свята Dia de los Muertos, а гурт Magical Money Mariachi створює мелодійну та святкову музику, щоб розбудити мертвих.

Сітка барабанів початкової гри 3x4 містить популярний механізм Infinity Reels™, який додає ще один барабан і повторне обертання кожного виграшу, а також збільшує множник.

Yggdrasil

Якщо за один спин випадає 12 або більше барабанів, то нараховується бонусний приз у розмірі 888x від ставки гравця. Це може статися як під час звичайних спінів, так і повторних спінів LevelUp.

При випаданні трьох символів Shrine запускається LevelUp Respins, в ході якого гравці мають збирати символи черепів, щоб перейти на наступний рівень.

Різні модифікатори можуть допомогти гравцям у їхньому прагненні багатства під час LevelUp Respins: Кожен інструмент посилює святилища, додаючи в них більше душ. Гітара росте, Труба заморожує респіни дома, Скрипка збільшує призи, а Прекрасний гімн зачаровує.

ReelPlay

У деяких випадках гравці можуть відразу перейти до бонусного раунду через функцію Buy Feature.

Money Mariachi Infinity Reels™ - це найновіший реліз YG Masters від ReelPlay, що приєднався до вражаючого каталогу ігор від провайдера.

Гра створена на базі GATI, а сучасна технологія Yggdrasil дозволяє партнерам використовувати попередньо налаштований, готовий до регулювання стандартизований набір інструментів розробки для створення постійно передового контенту з подальшим швидким поширенням.

Стюарт МакКарті, керівник відділу продуктів та програм Yggdrasil, сказав: "Завдяки веселій тематиці, величезному потенціалу виграшів та популярної механіки Infinity Reels™, гра Money Mariachi пропонує шанувальникам безліч захоплюючих елементів геймплею.

"Ще один захоплюючий реліз у рамках програми YG Masters знаменує ще одну віху у наших відносинах із ReelPlay".

Девід Джонсон, генеральний директор ReelPlay, сказав: "Money Mariachi Infinity Reels™ - перший колекційний слот з бонусним раундом від ReelPlay, і ми дуже пишаємось цим. Весь пакет мистецтва, звуку та математики дійсно встановлює планку для 2022 року.

"Infinity Reels™ - це безмежні можливості, а в даному випадку - бонусна гра, яка може продовжуватися і продовжуватися з призами, що постійно зростають, на розширюваному наборі барабанів".

Новости Статьи Интервью Фото Видео Редакция Реклама