НОВОСТИ

2 июня 2017

Огляд слота Buffalo Blitz: великі виграші гарантовані

Онлайн-слот Buffalo Blitz від Playtech – це слот на тему дикої природи, який пропонує 4096 способів виграти на 6 барабанах. Це слот з високою дисперсією та RTP 95,96%, який пропонує виплати більш ніж у 300 разів більше за вартість монети за спін, помножену до 5 разів. Всупереч тому, що ви могли подумати, коли вперше прочитали, що слот натхненний дикою природою, дія Buffalo Blitz відбувається не в спекотному сафарі в Південній Африці, а в більш північному, крижаному регіоні, де на 6 барабанах ви побачите конкретних тварин, що населяють ці землі. Особливістю цієї гри є те, що в неї можна грати не лише на настільних комп'ютерах, а й на смартфонах та планшетах. Тому, коли б вам не захотілося, ви можете дістати свій телефон та зробити пару спінів.

Buffalo Blitz

Однак, це ще не все. Гра оснащена безліччю функцій, які роблять ігровий процес динамічним та насиченим. Центральне місце у грі займають фріспіни, бонус яких можна повторювати нескінченно. Щоб отримати максимальне задоволення від цього неймовірного слота, допоможуть дикий символ і символ розкиду.

Управління та налаштування слота Buffalo Blitz

Незалежно від того, чи волієте ви грати в слоти на ноутбуці або ПК, або на мобільному пристрої Android або iOS, Buffalo Blitz працюватиме без проблем на будь-якому пристрої. Він повністю оптимізований для мобільного використання, тому ви можете брати його із собою куди завгодно. Ваша мета при грі в слот Buffalo Blitz – вибудовувати виграшні комбінації зліва направо у будь-якому місці послідовних барабанів. Виграші скаттера є винятком із цього правила, оскільки вони виплачуються будь-де. Загальна ставка на спіні кратна номіналу монети, який варіюється від 0,01 до 2 кредитів х 40 фіксованих значень множника. Таким чином, найменша ставка, яку ви можете зробити, становить 0,40, а найбільша – 80 кредитів.

При цьому виплати розраховуються відповідно до величини виграшу у таблиці виплат, помноженої на номінал монети. Це означає, що якщо ви робите ставку в 80 кредитів, вартість монети дорівнюватиме 2, тому вам потрібно буде помножити виграші, що відображаються в таблиці виплат, на 2.

При цьому найнижчі 9 і 10 дають 100-кратне збільшення вартості монети, J і Q – 120-кратне, а K і A – 150-кратне. Символи з високим виграшем – це символи тварин. Олень та ведмідь гризлі оплачуються у 200 разів більше номіналу монети, а лось та рись – у 250 разів. Найбільш високооплачуваний буйвол дає приз джекпот у 300 разів більший за вартість монети. Диким символом є символ діаманту, який з'являється на всіх барабанах, крім першого, і замінює всі низько-і високовиграшні символи, але не скаттер. Скаттер – це символ безкоштовних обертань, який допоможе вам запустити та повторно запустити бонусну гру з безкоштовними обертаннями.

Ігровий процес та бонусні функції Buffalo Blitz

Діамантовий дикий символ, як ми вже казали, допоможе вам сформувати виграшні комбінації, коли він з'явиться на барабанах з 2 по 6. Однак під час бонусної гри з безкоштовними спінами дикий символ буде ще однією особливою роллю.

Безкоштовні обертання запускаються з появою 3 або більше скаттерів у будь-якому місці барабанів. Якщо під час запуску спінів випаде 3 скаттери, ви отримаєте 8 безкоштовних спінів. Якщо випаде 4 або 5, ви отримаєте 15 чи 25 безкоштовних обертань відповідно. Однак якщо вам вдасться випасти всі 6 скаттерів під час тригерного обертання, ви почнете свою пригоду зі 100 безкоштовних обертань! Начебто цього було недостатньо, ви можете повторно запустити бонусну гру, якщо під час неї випаде від 2 до 6 скаттерів. При випаданні 2 скаттерів ви отримаєте 5, а при випаданні 3 скаттерів – 8 безкоштовних обертань. Якщо під час бонусних безкоштовних обертань випаде 4, 5 або 6 скаттерів, ви отримаєте 15, 25 або 100 додаткових безкоштовних обертань.

Buffalo Blitz

Більше того, якщо під час безкоштовних обертань з'явиться дикий символ, який замінить собою символ, що утворює виграшну комбінацію, він випадково помножить виграш на 2x, 3x або 5x! Завдяки всьому цьому, що відбувається на барабанах, ваші виграші можуть бути величезними. Якщо врахувати, що безкоштовні обертання можуть запускатися нескінченно, найоплачуваніший символ дає вам 300-кратне збільшення вартості монети, а дикий символ з найвищим множником примножує виграш до 5 разів, ви можете розраховувати на виплату в розмірі 3 000 кредитів за спін.

Новости Статьи Интервью Фото Видео Редакция Реклама