НОВОСТИ

2 июня 2017

Веб-дизайн, чи як створити гарний сайт

18:2801.04.2013г.

Для того щоб підняти кількість відвідувачів вашого сайту, треба добре попрацювати не тільки з наповненням вашого проекту різноманітним контентом, але й з оформленням. Якщо ви вмієте працювати у Photoshop, чудовою можливістю буде створити з його допомогою унікальні зображення, які зроблять ваш сайт оригінальніше. Безумовно, просте переміщення по сторінкам вашого ресурсу, наповнення неповторними картинками – це дуже важливо, але у веб-дизайні основним є правильний вибір кольору. Бажано використовувати саме відтінки, але це не є обов’язковим правилом. Для того щоб користувачеві було комфортно зчитувати інформацію, а саме текст, зробіть білий фон у деяких місцях. Якщо ви бажаєте відмітити якусь область, використовуйте яскраві відтінки. Також, щоб сайт не виглядав нудним, комбінуйте декілька схем відтінків, але не потрібно перебільшувати. Доцільний вибір кольору може кардинально змінити дизайн сайту, так як і невлучний може зіпсувати його.

Саме головне правило – треба робити сайт, орієнтуючись на цільову аудиторію. Дизайн також повинен бути сучасним, тобто, треба максимально використовувати передові технології, для цього потрібно постійно читати новини для вебмайстрів та слідкувати за новими розробками. Оформлення сайту повинно відповідати інформації, яка знаходиться на ресурсі. Інформація повинна бути цікавою, не нудною, якщо у вас іноземний сайт, велику увагу треба приділити правильності написання, інакше ви проявите неповагу до його користувачів, для яких ця мова – рідна.

Один великий абзац не поліпшує сприйняття сенсу тексту, розділяйте його, робіть колонки, відступи, використовуйте жирний шрифт або інший колір для привернення уваги та інше. Ваш сайт повинен періодично поповнюватись новим контентом, щоб втримати вже існуючих користувачів і привернути увагу інших людей. Якщо тематика вашого ресурсу дозволяє, добавте функцій: зробіть онлайн-чати, можливо, радіо, прогноз погоди чи калькулятор, головне – не перестарайтеся. Для того щоб почерпати нові ідея, для покращення дизайну вашого проекту періодично переглядайте різноманітні статті по веб-розробці, ознайомлюйтесь з найліпшими та оригінальнішими рішеннями, для вирішення будь-яких проблем досвід інших людей допоможе вам у створенні гідного ресурсу. Інформативний контент – це не гарантія успішності сайту, тому не забувайте про дизайн.

Новости Статьи Интервью Фото Видео Редакция Реклама